Sæt dagsorden med socialemedier

Category : Nyheder
Date : 28. maj 2018

Jeg tilbyder sammen med Erik Haar kursus til virksomheder og organisationer i at sætte dagsordener med socialemedier og agenda design.

  • Lær hvordan din virksomhed eller organisation kan få større indflydelse. Ved styrke sit omdømme – og ved at påvirke de meninger og holdninger, der har betydning for din arbejdsplads succes. I workshoppen ”Sæt dagsordenen med sociale medier og agenda design” arbejder vi systematisk med at gøre dig til superbruger:
  • Vi lærer af virksomheder og organisationer, som har succes med at markere sig – og vi ser på, hvad det er, der virkelig skaber de stærke brands og dagsordener. Vi arbejder med grundlæggende fortællinger, centrale budskaber, og hvad der skaber de overskrifter, der kan flytte holdninger.
  • Du får de nødvendige redskaber til konkrete historier og engagerende aktiviteter, der kan sætte fokus på jeres agenda og underbygge en troværdig og interessant position for din virksomhed.
  • Kursusledere er:
   Özlem Cekic tilbyder rådgivnings-, og konsulentarbejde for at bygge bro mellem befolkningsgrupper med etnisk minoritetsbaggrund og virksomheder, organisationer, kommuner og regioner. Er initiativtager til dialogkaffe, og tidligere folketingsmedlem. Modtager af en række priser som Hal Koch, Grundtvig og Ebbe Kløvedalprisen mm. Er samfundsdebattør og forfatter til flere bøger, og bliver fulgt af ca. 100.000 på sociale medier.
   Erik Harr er direktør i FADL – Foreningen af Danske Lægestuderende og har tidligere været bl.a. kommunikationsdirektør i Danmarks Apotekerforening og kommunikationschef i Dansk Sygeplejeråd. Han ejer agendadesign.dk, som rådgiver virksomheder og organisationer i at skabe de rigtige dagsordener og er desuden censor i kommunikation ved Roskilde Universitet, en erfaren foredragsholder og forfatter til bl.a. ”Medielobbyisme – kunsten at sætte en dagsorden”.
@