#Dialogkaffe på verdensturné

Date : 31. marts 2019

Jeg blev som den anden dansker inviteret til New York for at holde en TED Talk om #dialogkaffe. Den tale er i dag set af over 1,8 mio. mennesker, og du kan se den her. Siden er jeg blev inviteret til at tale mange steder i verden for at dele ud af mine brobyggererfaringer og inspirere andre til at tage et personligt ansvar for at forebygge og bekæmpe polarisering mellem befolkningsgrupper.

Jeg er blandt andet blevet inviteret til at tale til arrangementer i:

  • Brasilien (Inviteret af Avon Institute til at holde tale om at bygge bro mellem befolkningsgrupper samt interview med Marie Claire magazine)
  • USA (Inviteret af Nutanix som keynote til at tale for techgiganternes chefer)
  • Island (Inviteret af Social Progress Imperative)
  • Spanien (Inviteret af University of Valencia til at tale om brobygning)
  • Grønland (Inviteret af Transparency International Greenland)
  • Indonesien (Inviteret af Den Danske Ambassade i Jakarta. Taler inkluderede bl.a. oplæg på University of Indonesia, SEJUK og Friends of FoRB)
  • England (Inviteret af BBC til at tale til konferencen Crossing Divides)

Jeg har været hovedtaler til alle arrangementerne, hvor jeg har stået sammen med tidligere premierministre, direktøren for Verdensbanken, skuespillere og tekstforfattere. Jeg har talt til en konference for Brasiliens største dameblad, til techgiganter i Anaheim og på universiteter i Spanien og Indonesien. Desuden er mine budskaber kommet ud til millioner af mennesker via BBC og andre udenlandske medier, jeg har optrådt i under mine besøg. Mit virke som brobygger har bragt mig vidt omkring, men altid bundet sammen om et fælles ønske om at udvikle, udfordre og udforske den demokratiske samtale. 

Det er en ære at repræsentere mit land og fortælle om #dialogkaffe. At det, der startede som en lille idé et sted på Amager, skulle ende med at inspirere mennesker rundt omkring i verden, er i sig selv helt fantastisk. Hvis du også kunne have lyst til at invitere mig til at tale til dit arrangement, hvor end det er i verden, kan du sende en mail til mig på ozlem@ozlem.dk

@