#Dialogkaffe på verdensturné

Date : 31. marts 2019

Efter jeg som anden dansker blev inviteret til New York for at holde en Ted Talk om #dialogkaffe, er det væltet med invitationer. Jeg er blevet inviteret til Brasilien, USA, Island og Spanien for at tale om mit brobyggerarbejde.. Jeg er hovedtaler på alle arrangementerne, som har vilde navne på som deltager og/eller taler. På Island er det fx deres statsministeren og en række tidligere præmierministre og VerdensBanken der deltager, mens jeg i Brasilien skal tale til 1000 kvinder og deres største dameblad med 700.000 abonnenter, gerne vil lave et et interview med mig om mit dialogarbejde. I USA deler jeg scenen med skuespiller Jessica Alba og tekstforfatteren til Simpsons til en Nextkonference, hvor alle techgiganterne kommer. I Spanien er jeg gæsteforelæser på et universitet.

Jeg glæder mig til at repræsentere mit land og fortælle om dialogkaffe, som startede som en ide på Amager. At den ide skulle inspirere mennesker rundt omkring i verden, er i sig helt fantastisk.

@